فوج

آب گوشت، آش، سوپ - 2
امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

کلم، دارویی برای همه

كلم در پزشكی نوین نیز موضوع تحقیقات متعددی بوده كه اغلب فواید شناخته

شده در طب سنتی را مورد تائید قرار می دهد. بنا بر تحقیقات جدید كلم قادر

است سیستم ایمنی بدن را تحریك كرده و تولید آنتی بادی ها در بدن را

افزایش دهد. خوردن سوپ یا دم نوش كلم تاثیر ...

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

کرم سوپ ماهی

تیغ ماهی آزاد را خارج كرده ، ماهی را همراه با برگ بو، نمك و آب بپزید. در

ماهی تابه كره راروی حرارت قرار داده ، پیاز و كرفس را به آن اضافه كنید و

تفت دهید تا نرم شود. سپس مواد رابه ماهی اضافه كرده و به مدت ۱۰

دقیقه دیگر برروی حرارت قرار دهید تا بپزد. برگ بو را...

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

غذای روزهای سرماخوردگی

۱) مرغ را تکه می‌کنیم خوب می‌شوییم و در قابلمه می‌ریزیم سپس آب را
به آن اضافه می‌کنیم.۲) ابتدا شعله را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش آید
سپس شعله را کم کرده و می‌گذاریم مرغ به مدت ۲ ساعت بپزد.
۳) پوست و استخوانمرغ را جدا کرده و آن را ریش‌ریش ...

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

عصاره گوشت

فر را ۱۵ دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای ۲۲۰ درجه ی سانتی گراد

گرم می کنیم. روی سینی فر تکه های استخوان گاو را گذاشته و به مدت

۲۰ دقیقه آن را در فر قرار می دهیم. پیاز، هویج، تره فرنگی و کرفس را در

کنار استخوان های گاو می گذاریم و دوباره به مدت ۲۰...

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

شولی

ابتدا چغندرها را مکعبی خرد کرده همچنین برگ های اون یا اسفناج را نیز

خرد کرده با شویدهای خرد شده می گذاریم بپزد. در صورت تمایل می توان

کمی سبزی آش هم استفاده کرد ولی اصل شولی با اسفناج و چغندر و

شوید است. عدس و نخود را هم جداگانه پخته و وقتی...

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد