غذاهای دریائی

فوج

غذاهای دریائی
امروز پنجشنبه 19 تیر 1399
تبليغات تبليغات

نکاتی برای طبخ ماهی

ماهی تازه دارای چشم‌های برجسته و براق و گوشت سفت است و
فشار انگشت به هیچ وجه اثری روی سطح ماهی باقی نمی گذارد.

زیر گوش ماهی تازه کاملاً قرمز است و نباید به هیچ وجه بوی نا

مطبوعی بدهد. اما در صورتی که ماهی مانده باشد...

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای دریائی,

ماهی با فلفل قرمز و سبز

دو طرف ماهیها را کمی نمک می زنیم و آنها را در آرد می غلتانیم.

نصف روغن را داغ می کنیم و دو طرف قطعات ماهی را در این روغن

با حرارت ملایم طلایی می کنیم. پیاز را خلال کرده،بقیه روغن را در

تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. پیاز را ...

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای دریائی,غذاهای شرقی، غربی,

میگو ژاپنی

ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،

خوب هم می زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل این

مایه ریخته،هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد

گرا کم کم داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا...

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای دریائی,غذاهای شرقی، غربی,

میگو‌ پلو اسپانیایی

۱) تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی

شعله اجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد

سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ

بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را ...

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای دریائی,غذاهای شرقی، غربی,

میگو پفکی

ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز

درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز

را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و

مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل ...

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای دریائی,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد