خوراک فلفل و پیاز
خوراک فلفل و پیاز
شاید بارها برایتان پیش آمده باشد كه حوصله درست كردن شام را نداشته باشید و یا دیر به منزل رسیدید و نتوانستید، غذایی تهیه كنید... از طرفی هم شاید همسرتان و فرزندانتان از نیمرو یا املت چون یك غذای تكراری است، خوششان نیاید، از این رو با داشتن مواد اولیهای كه در آشپزخانه و یخچال هر خانهای به وفور یافت میشود، میتوانید این خوراك را تهیه كنید.
● مواد لازم:
فلفل دلمهای قرمز، زرد و سبز: سه عدد
پیاز قرمز: دو عدد
نخودفرنگی: ۲۰۰ گرم
كلمبروكلی: ۲۰۰ گرم
جعفری خردشده: دو قاشق غذاخوری
خامه تازه: ۲۰۰ گرم
روغن زیتون: شش قاشق چایخوری
ادویه مخصوص: یكدوم قاشق چایخوری
نمك: مقداری
● طرز تهیه:
در یك تابه روغن زیتون را گرم میكنیم و با شعله ملایم فلفل دلمهای و پیاز را خلال كرده، چند دقیقهای تفت میدهیم تا نرم و سبك شوند. در این فاصله خامه، جعفری خردشده، نمك و ادویه را مخلوط كرده و كنار میگذاریم. آنگاه نخودفرنگی را نیمپز كرده و كلم بروكلی را به شكل قطعات كوچك در میآوریم و همراه با نخودفرنگی به مخلوط بالا اضافه میكنیم. سپس كمی زمان میدهیم تا سبزیجات پخته شود و به روغن بیفتد. در آخر تركیب خامه را به املت اضافه میكنیم و شعله گاز را بعد از چند دقیقه خاموش میكنیم.
● مواد لازم:
فلفل دلمهای قرمز، زرد و سبز: سه عدد
پیاز قرمز: دو عدد
نخودفرنگی: ۲۰۰ گرم
كلمبروكلی: ۲۰۰ گرم
جعفری خردشده: دو قاشق غذاخوری
خامه تازه: ۲۰۰ گرم
روغن زیتون: شش قاشق چایخوری
ادویه مخصوص: یكدوم قاشق چایخوری
نمك: مقداری
● طرز تهیه:
در یك تابه روغن زیتون را گرم میكنیم و با شعله ملایم فلفل دلمهای و پیاز را خلال كرده، چند دقیقهای تفت میدهیم تا نرم و سبك شوند. در این فاصله خامه، جعفری خردشده، نمك و ادویه را مخلوط كرده و كنار میگذاریم. آنگاه نخودفرنگی را نیمپز كرده و كلم بروكلی را به شكل قطعات كوچك در میآوریم و همراه با نخودفرنگی به مخلوط بالا اضافه میكنیم. سپس كمی زمان میدهیم تا سبزیجات پخته شود و به روغن بیفتد. در آخر تركیب خامه را به املت اضافه میكنیم و شعله گاز را بعد از چند دقیقه خاموش میكنیم.
منبع : خانواده سبز
دسته بندي: اشپزی اسان, خوراک سبزیجات,