close
دانلود آهنگ جدید
غذاهای محلی و متنوع

فوج

غذاهای محلی و متنوع
امروز سه شنبه 01 بهمن 1398
تبليغات تبليغات

خورش فسنجان با پسته

پیازهای خلال شده را نیز درروغن سرخ می کنیم وپسته های آسیاب شده
رااضافه کرده وباحرارت ملایم مرتب بهم می زنیم ´تاµ دقیقه کافی
است .سپس کوفته های سرخ شده رابامقدارکمی نمک وزرد چوبه
اضافه کرده وآب با رب انار، شکروزعفران اضافه کرده وآرام...

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای محلی و متنوع,

خورش‌ خلال‌ بادام‌

ابتدا پیازهای‌ خرد كرده‌ را در روغن‌ سرخ‌كرده‌ تا حدی‌ كه‌ طلایی‌ شود و سپس‌

زرد چوبه‌،دارچین‌، هل‌ و نصف‌ زعفران‌ را به‌ پیازها اضافه‌كرده‌ و خب‌ تفت‌ می‌

دهیم‌ سپس‌ گوشت‌خردشده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و هم‌ می‌زنیم‌ تاآب‌ گوشت‌

خشك‌ شود آن‌ گاه‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌را به‌ مواد اضافه‌ ...

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای محلی و متنوع,

خوراک مرغابی

سه عدد از پرتقال‌ها را پوست کنده آن را پر پر نموده مغز آنها را از پوست

جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید.سپس شکم مرغ را با یک چوب

کبریت بدوزید و مقداری روغن در قابلمه ریخته مرغابی و پیاز را با آن

سرخ کنید. و آب پنج عدد پرتقال یک لیوان آب گوشت و...

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای محلی و متنوع,

خوراک مرغ و لوبیا قرمز

روغن، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را در تابه نچسبی بریزید و روی اجاق گاز

قرار دهید و با حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز نرم شود. فلفل قرمز، پودر

تخم گشنیز و زیره را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر آنها

را احساس كنید سپس گوشت مرغ را افزوده و تفت دهید تا...

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای محلی و متنوع,

خوراک مرغ و انجیر

مرغ ها را در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سلسیوس) قرار دهید تا کمی

گرم شود.آب یک عدد لیموترش را در یک کاسه کوچک ریخته و با شکر، سرکه

و آب مخلوط کنید. سپس آن را در کناری بگذارید.انجیرها و لیموترش های حلقه

شده را ته ظرف پیرکس چیده و مرغ ها را روی آن...

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای محلی و متنوع,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد