فوج

آب گوشت، آش، سوپ - 3
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

سوپ هویج و سیب با پودر کاری

ابتدا روغن را در یك ظرف بزرگ گرم می كنیم. این ظرف بهتر است از جنس

فلز باشد.بعد از گرم شدن روغن پودر كاری را در روغن ریخته و برای ۲ تا

۳ دقیقه تفت می دهیم.بعد از آن به آن هویج های خرد شده، پیاز و سیب

را كه قبلاً پخته ایم اضافه می كنیم و به هم می ...

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

سوپ ویژه با عدس

در قابلمه ای پیاز، سیر، گوجه فرنگی و زردچوبه و دارچین را ریخته و آب را

به آن اضافه کنید. عدس ها را شسته و به مواد اضافه کنید، پس از آن که

مواد درون قابلمه به جوش آمد، در آن را بگذارید و اجازه دهید برای ۲۰

دقیقه بپزد و عدس ها نرم شوند. سپس آب مرغ را اضافه کرده...

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

سوپ ورمیشل

یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را در آب جوش مدت ۴ الی

۵ ساعت بپزید و پس از اینکه پخته شد، صافش کنید. آنگاه ۱۵۰ گرم

هویج در آن بریزید، بگذارید نیم‌پز شود. بعد ۱۵۰ گرم سیب‌زمینی پوست

گرفته ۷۵ گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید...

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

سوپ نخودفرنگی، سوپ فصل

۱) روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید. سپس پیاز، کرفس، هویج

و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. شعله اجاق

گاز را کم کنید و مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به آرامی همزمان

با سرخ شدن پخته شوند. در طول این مدت چند بار در...

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

سوپ مرغ و پاستا

قابلمه مناسبی را روی شعله قرار دهید و روغن زیتون را در آن بریزید. سپس

پیاز، هویج و کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آنها با حرارت

ملایم برای هفت دقیقه با هم تفت داده شوند.نخودها و لوبیا سفید را پس

از پخته شدن به مواد درون قابلمه اضافه کرده و صبر کنید ...

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد