فوج

طرز تهیه فیش برگرماهی
امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

فیش برگرماهی

فیش برگرماهی

 

فیش برگرماهیمواد لازم برای ۶-۴ نفر:
گوشت چرخ شده نیم كیلوگرم
کپور ماهیان پرورشی 
پیاز ۱عدد
جوزهندی بمیزان لازم
ادویه ونمك بمیزان لازم

طرزتهیه:

پیاز را بصورت ریز رنده كرده آب آن را گرفته با گوشت ماهی ، نمك وادویه بخوبی مخلوط نموده ورز دهید. نصف جوزهندی را هم روی آن رنده كرده مواد را بمدت چند دقیقه دیگر ورز دهید. از مواد مخلوط شده به اندازه ۵۰ گرم وبه اندازه یك پرتقال كوچك برداشته وآن را به شكل گرد درآورده در روغن سرخ نمایید.میتوان مواد را با وردنه صاف كرده وبا كاسه یا لیوان روی آنها قالب زده و بدین طریق به فیش برگرها شكل دهید.
درصورت تمایل می توان به ازاء هركیلوگرم گوشت چرخ شده ماهی ۵۰ گرم دنبه چرخ شده نیز به مواد افزود.

 

منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای دریائی,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد