فوج

نهنگ‌های گوژپشت وقت و انرژی بسیار زیادی را صرف ایجاد آواز و نوا می‌کنند
امروز شنبه 22 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

دانلود مستند نهنگ کوهان‌دار Humpback Whales 2015

دانلود مستند نهنگ کوهان‌دار Humpback Whales 2015

Humpback Whales 2015 این مستند نگاهی دارد به زندگی نهنگ های کوهان‌دار و سختی هایی که آنها باید متحمل شوند تا از منقرض شدنشان جلوگیری کنند…

 

 

مشخصات مستند :

 

انتشار دهنده فایل : وبسایت پارسی دانلود

نام فیلم : Humpback Whales

اطلاعات بیشتر : IMDB

امتیاز از ۱۰ : 7.5 از 70 کاربر

نمره منتقدین از ۱۰۰ : –

ژانر : مستند

محصول : 2015 | آمریکا

کیفیت فیلم : BluRay 1080p

حجم فایل ها : 598 – 350 مگابایت

انکودر : Ganool

کارگردان : Nicolas Brown

خـــلاصــه فیـلــم : این مستند نگاهی دارد به زندگی نهنگ های کوهان‌دار و سختی هایی که آنها باید متحمل شوند تا از منقرض شدنشان جلوگیری کنند…

 

 An in-depth look at the lives of humpback whales and the challenges they face to avoid extinction.

مشخصـات

حجم : 598 – 350 مگابایت

فرمت : MKV

شرکت سازنده : MacGillivray Freeman Films

کشور سازنده : USA

 

 

لینک هـای دانـلود

 

 


اطلاعات بیشتر درباره نهنگ گوژپشت یا نهنگ کوهان‌دار


نهنگ گوژپشت یا نهنگ کوهان‌دار(به انگلیسی: Humpback whale) جانوری آبزی است که به خانواده آب‌بازسانان و تیره‌ی آب‌بازسانان بی‌دندان[۶] تعلق دارد. در یکی از گونه‌های بزرگ‌باله‌ایان، نهنگ‌های گوژپشت بالغ تا حدود ۱۲ تا ۱۶ متر طول و وزنی حدود ۳۶۰۰۰ کیلوگرم دارند.[۷] نهنگ گوژپشت این نهنگ در سراسر آب‌های اقیانوسی جهان یافت می‌شوند و این نهنگ‌ها هر ساله ۲۵ هزار کیلومتر مهاجرت می‌کنند. امروزه در حدود ۸۰ هزار نهنگ گوژپشت در آب‌های جهان وجود دارد. پیش از این شکار بی‌رویه نسل آن‌ها را در نزدیکی انقراض قرار داده‌بود ولی قوانین جدید باعث بهبود رشد تعداد آن‌ها شد.

 

حیوانات دریایی چون نهنگ گوژپشت و دلفین در طول میلیون‌ها سال تکامل یافته‌اند و بدن آن‌ها بیشترین سازگاری را برای حرکت در آب به دست آورده‌است.

 

در اين جانوران باله وجود ندارد چون اصلا ماهی نیستند و پستانداراند و اندام های باله مانند در انتها پاهای تغيير شكل یافته و اندام های جلويی دست های تغيير شكل یافته هستند.

 

نهنگ گوژپشت یک حیوان آکروباتیک است و اغلب به سطح آب می‌پرد و خود را به آب می‌اندازد. خوراک آن‌ها بیشتر کریل و ماهیان ریز است. نهنگ‌های گوژپشت در فصل زمستان روزه می‌گیرند و تنها از چربی ذخیره خود تغذیه می‌کنند.

 

اندازه بالغ این نهنگ‌ها ۱۱ تا ۱۶ متر است. بدن آنها کوتاه و قطور است. شیارهای زیر بدن از نهنگ‌های دیگر پهن‌تر و عمیق‌تر است. رنگ این نهنگ در پشت و پهلوهای بدن سیاه و گاهی با آثاری از قهوه‌ای است. نسبت اندازه سر به بدن با افزایش سن بیشتر می‌شود. غذای این نهنگها از ماهی‌ها و سخت‌پوستان و نرم‌تنان تشکیل شده‌است. معمولاً ۲ یا ۳ نهنگ باهم دیده می‌شوند ولی گاهی گله‌های ۱۲ تا ۲۰ راسی دیده شده‌است.

 

نهنگ‌های گوژپشت معمولاً آهسته حرکت می‌کنند و سرعت آنها در حدود ۸ تا ۱۰ کیلومتر در ساعت است. در آب با حرکات مختلف و بازی و شنای نامنظم حرکت می‌کنند. جفت‌گیری بیشتر در زمستان صورت می‌گیرد. ماده‌ها هر دو سال یکبار و گاهی هر سه سال یکبار بچه می‌زایند. بچه‌ها به هنگام تولد ۴٫۵ تا ۵ متر طول دارند و تا ۱۱ ماهگی از شیر مادر تغذیه می‌کنند.

 

نهنگ‌های گوژپشت از نوعی یاخته مغزی برخوردارند که تنها در انسان‌ها، میمون‌های بزرگ‌پیکر و دسته‌ای از جانوران آبزی مانند دلفین‌ها دیده می‌شود. این امر می‌تواند روشنگر علت وجود رفتارهای مشاهده‌شده در نهنگ‌ها مانند مهارت‌های پیچیده ارتباطی، تشکیل اتحاد، همکاری، انتقال فرهنگی و کاربرد ابزاری باشد.

 

نهنگ گوژپشت در آب‌های جنوبی ایران نیز حضور دارد.

 

آوازخوانی

نهنگ‌های گوژپشت وقت و انرژی بسیار زیادی را صرف ایجاد آواز و نوا می‌کنند. نهنگ‌های گوژپشت نر آواز ویژه و پیچیده‌ای می‌خوانند که ۱۰ تا ۲۰ دقیقه به طول می‌کشد و گاه تا ساعت‌ها تکرار می‌شود. انگیزه این آوازخوانی هنوز آشکار نیست ولی گمان می‌رود با آداب جفت‌گیری در پیوند باشد.

 

آواهایی که نهنگ‌های گوژپشت نر از خود تولید می‌کنند و حرکات آکروباتیکشان، آن‌ها را در میان جهانگردان بسیار محبوب کرده‌است.

 

شکار

شکار نهنگ گوژپشت در جهان به صورت بی‌رویه انجام شده‌است به طوری که کشور ژاپن در سال ۲۰۰۸ ناچار شد برنامه کشتن ۵۰ نهنگ گوژپشت را به خاطر موج شدید انتقادهای بین‌المللی به حالت تعلیق در آورد. ژاپن اعلام می‌کند که نهنگ‌ها را طبق قوانین کمیسیون بین‌المللی شکار نهنگ با هدف پژوهش‌های علمی شکار می‌کند، اما استرالیا و دیگر کشورها می‌گویند این گونه پژوهش‌ها را بایستی از طریق روش‌های غیرمرگبار انجام داد و ادعای پژوهشی بودن این کشتارها تنها سرپوشی است بر شکار تجاری نهنگ.

 

شکار شکارگران ژاپنی، صنعت جهانگردی جزایر فقیر این ناحیه همچون تونگا را نیز به مخاطره انداخته‌اند. همه ساله بسیاری از جهانگردان برای تماشای نهنگ‌ها به این جزیره سفر می‌کنند.

 

نجات سایر پستانداران

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد نهنگ گوژپشت در صورت مشاهده حمله نهنگ قاتل به یک پستاندار دیگر مانند فوک و یا انسان،برای نجات جان آنها به کمکشان می آید.

دسته بندي: فیلم,مستند,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد