فوج

خورش را در یک ظرف مناسب کشیده و با تربچه، گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم و با پلو سرو می کنیم.
امروز شنبه 22 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

خورش آلو مُسمی


 


خورش آلو مُسمی


 


خورش آلو مُسمیمواد لازم: 
▪ گوشت گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم؛ 
▪ هویج متوسط: ۵ عدد؛ 
▪ پیاز متوسط: ۵ عدد؛ 
▪ آلو بخارا: ۱۵۰ گرم؛ 
▪ آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری؛ 
▪ شکر: ۶ قاشق غذاخوری؛ 
▪ روغن: به میزان لازم؛ 
▪ نمک، زردچوبه و ادویه: به میزان لازم؛ 
▪ زعفران دم کرده: ۲ قاشق مرباخوری؛ 
▪ جعفری، ترب و گوجه فرنگی: برای تزئین. 
● طرز تهیه: 
گوشت را به تکه های درشت (۵ در ۵ سانتی) بریده و با یک عدد پیاز، زردچوبه، ادویه و کمی روغن سرخ می کنیم. سپس مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت بپزد. 
هویج ها را به شکل مستطیل یک در دو سانت خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس همراه با آلو و نمک به گوشت اضافه می کنیم. در آخر آبلیمو، شکر و زعفران را هم اضافه کرده و می گذاریم حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد. 
خورش را در یک ظرف مناسب کشیده و با تربچه، گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم و با پلو سرو می کنیم.

منبع : خانواده ما
 

خورش آلو



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد