فوج

نیم ساعت قبل از پایان کار نمک فلفل زردچوبه و زعفران را اضافه میکنیم.
امروز جمعه 24 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

خورش قیمه با گوشت چرخ کرده



خورش قیمه با گوشت چرخ کرده



خورش قیمه با گوشت چرخ کردهمواد لازم:
▪ لپه ۲ استکان
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم
▪ لیمو عمانی ۴ عدد
▪ پیاز متوسط اعدد
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری 
▪ آب ۲ تا ۳ لیوان
▪ نمک فلفل زردچوبه دارچین زعفران
● طرز تهیه:
ابتدا بمدت نیم تا ۱ ساعت لپه را میخیسانیم.
پیاز را بسیار ریز خرد کرده و به ان نمک و زردچوبه اضافه نموده و سرخ میکنیم تا طلایی شود. به پیاز طلایی شده، گوشت را اضافه نموده و تفت میدهیم .در ماهیتابه را گذاشته تا گوشت کمی دیگر تفت داده شود حال به این مواد لپه خیس داده شده و لیمو عمانی که از چند جا سوراخ شده و رب گوجه اضافه نموده و تفت میدهیم.به مواد آب را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن آب شعله را ملایم کرده تا خورش بپزد.
نیم ساعت قبل از پایان کار نمک فلفل زردچوبه و زعفران را اضافه میکنیم.
برای تزیین روی خورش میتوانیم از سیب زمینی سرخ شده یا بادمجان سرخ شده ویا گوجه فرنگی سرخ شده استفاده کنیم.
این خورش با برنج میل میشود.

منبع : آشپزآنلاین
 

خورش قیمه



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد