فوج

باقلاوابیج
امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

باقلاوابیج

باقلاوابیج

 

باقلاوابیج● مواد لازم 
▪ شوید خشک ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری 
▪ تخم مرغ ۳ عدد 
▪ سیر ۳ حبه 
▪ روغن و کره ۱۰۰ گرم 
▪ باقالی مازندرانی( پلویی ) ۵۰۰ گرم 
▪ آب ۱ پیمانه پلوپز 
▪ نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به میزان لازم 
● چگونگی تهیه
ابتدا باقالی را از پوست جدا کرده و همراه سیر می کوبیم و بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد تخم مرغ ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و پخته شود . وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم مرغها هم پخته شد غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می کنیم سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می دهیم تا کاملاً سرخ شود. این غذا با برنج سرو می شود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می شود.
منبع : شبکه جهانی جام جم

دسته بندي: اشپزی اسان, خوراک سبزیجات,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد