فوج

روش پخت کوفته شويد باقل
امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

کوفته شوید باقلا

کوفته شوید باقلا

 

کوفته شوید باقلاباقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید.
شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید. 
● مواد لازم برای ۴ نفر: 
▪ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم 
▪ شوید ۳۰۰ گرم 
▪ باقلا سبز بدون پوست ۳۰۰ گرم 
▪ برنج ۱۵۰ گرم 
▪ روغن ۴ قاشق غذاخوری 
▪ نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم 
▪ تخم مرغ ۱ عدد 
▪ پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری 
▪ زعفران حل شده ۱ قاشق غذاخوری 
● طرز تهیه : 
ـ باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید. 
ـ شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید. 
ـ از چند ساعت قبل برنج را خیس کنید. 
ـ گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، ۱ قاشق پیاز داغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد کوفته چسبندگی پیدا کند و کوفته ها هنگام پخت باز نشوند. 
ـ ۲ قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. 
ـ سپس از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته، در دست گرد کنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید. 
ـ حرارت را کم کرده و بگذارید کوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند. 
ـ در صورت دلخواه می توانید چند عدد آلو خشک و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آب کوفته بریزید

 

منبع : سایت ننجون

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد