فوج

اموزش اشپزی/غذاهای ایرانی و خارجی - 205
امروز پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

دلمه با فیله مرغ

 ابتدا فلفل دلمه و كدو را به صورت خلالی خرد می كنیم. بعد فیله مرغ را روی
تخته پهن می كنیم و در وسط آن خلال‌های فلفل دلمه و كدو را می‌چینیم.
بعد فیله مرغ را لوله می‌كنیم و با خلال دندان آن را می‌بندیم. درست مطابق
عكس، این لوله های فیله مرغ را با ۵ استكان آب بدون ...

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

آبگوشت غوره

گوشت گوسفند معمولاً ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده

با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید. همین که به اندازه کافی پخته

شد، کف‌های روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید‌. سپس مقداری زرد چوبه

و نمک در آبگوشت ریخته‌، سیب زمینی‌ها را پوست کنده ....

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد