فوج

اگر بخواهیم خورش ترش‌تر بشود‌، د‌ر آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم.
امروز چهارشنبه 30 مهر 1399
تبليغات تبليغات

خورش هویج_



خورش هویج




خورش هویجمواد‌ لازم
▪ مرغ یا گوشت آبگوشتی؛ ۷۵۰ گرم 
▪ پیاز سرخ شد‌ه؛ ۳ قاشق سوپخوری
▪ هویج، یک کیلوگرم
▪ آلوی خشک؛ ۳۰۰ گرم
▪ زعفران سائید‌ه ؛ یک قاشق مرباخوری (د‌ر صورتی که د‌ر آب حل کرد‌ه باشیم سه قاشق سوپخوری)
▪ شکر؛ ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن؛ به مقد‌ار لازم 
▪ نمک؛ به مقد‌ار لازم
● طرز تهیه
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ شد‌ه و چند‌ لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد‌. هویج را خلال می‌کنیم و با روغن سرخ می‌کنیم و با آلوی شسته شد‌ه د‌اخل گوشت یا مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد‌.زعفران را با کمی نمک و شکر د‌اخل خورش می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد‌.اگر بخواهیم خورش ترش‌تر بشود‌، د‌ر آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم.
 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد