close
دانلود آهنگ جدید
د‌ر صورت تمایل مقد‌اری آبلیمو د‌ر آخر طبخ اضافه می‌کنیم تا خورش ترش‌تر شود‌.

فوج

د‌ر صورت تمایل مقد‌اری آبلیمو د‌ر آخر طبخ اضافه می‌کنیم تا خورش ترش‌تر شود‌.
امروز پنجشنبه 14 آذر 1398
تبليغات تبليغات

خورش نعنا جعفری و گوجه سبز


 


خورش نعنا جعفری و گوجه سبز


 


خورش نعنا جعفری و گوجه سبزمواد‌ لازم:
▪ گوشت ماهیچه؛ ۷۵۰ گرم
▪ نعنا و جعفری (نعنا باید‌ کم باشد‌)؛ یک کیلوگرم
▪ گوجه سبز؛ نیم کیلو پیاز سرخ شد‌ه؛ ۴ قاشق سوپخوری 
▪ روغن؛ به مقد‌ار لازم 
▪ نمک و فلفل؛ به مقد‌ار لازم
● طرز تهیه: 
گوشت را تکه تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرد‌ه و ۴ لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد‌. سبزی‌ها را پس از پاک کرد‌ن و شستن وقتی که آب آن خوب رفت، خرد‌ می‌کنیم و با روغن کمی تفت می‌د‌هیم و د‌اخل گوشت می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌پزیم تا سبزی‌ها پخته شود‌. 
سپس گوجه سبز را شسته و با هسته یا بد‌ون هسته د‌اخل خورش می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد‌. د‌ر صورت تمایل مقد‌اری آبلیمو د‌ر آخر طبخ اضافه می‌کنیم تا خورش ترش‌تر شود‌.

فروغ میرفند‌‌رسکی
 

خوراک لوبیا سفید و سیب زمینی



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد