close
دانلود آهنگ جدید
گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود

فوج

گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود
امروز یکشنبه 24 آذر 1398
تبليغات تبليغات

خورش قورمه سبزی


 


خورش قرمه سبزی


 


خورش قرمه سبزیمواد لازم: 
- سبزی (تره - جعفری)
- گوشت بدون استخوان: نیم كیلو
- لوبیا قرمز یا چشم بلبلی: ۱۰۰ گرم
- لیمو عمانی درسته: ۳ تا ۴ عدد
- گرد لیمو: یك قاشق سوپخوری
- پیاز سرخ كرده: ۲۵۰ گرم
- روغن
● دستور تهیه:

گوشت را تكه تكه می كنیم و با پیاز می گذاریم نیم پز شود. سپس لوبیا و لیمو عمانی را به آن اضافه می كنیم. بعد سبزی را به دقت تمیز كرده و می شوییم. آب سبزی كه به دقت گرفته شد ریز خرد می كنیم. (می توان شنبلیله هم به سبزی اضافه كرد). بعد سبزی را با روغن كمی سرخ می كنیم و داخل گوشت می ریزیم و كمی نمك و گرد لیمو به آن اضافه می كنیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و روغن بیندازد. (بجای گرد لیمو می توان از آب لیمو هم استفاده كرد)

منبع : سایت تخصص بانوان یزد

خورش قورمه سبزی



خورش قورمه سبزی● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
▪ سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)=یک کیلو
▪ گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا ۷۵۰گرم با استخوان)=نیم کیلو
▪ لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم)
▪ لیمو عمانی درسته=۳ تا ۴ عدد
▪ گرد لیمو=یک قاشق سوپخوری
▪ پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن=۲۵۰گرم (یک پیمانه)
● طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود،بعد سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوییم،آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم. بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد.ممکن است به جای گرد لیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم.

منبع : آشپزآنلاین
 

خورش قارچ و مرغ‎



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد