فوج

طرز تهيه کوکوي اسفناج با پنير
امروز جمعه 24 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

کوکوی اسفناج با پنیر

کوکوی اسفناج با پنیر

 

کوکوی اسفناج با پنیر● مواد لازم 
▪ یک دسته برگ اسفناج 
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون 
▪ یک عدد پیاز متوسط 
▪ یک حبه سیر 
▪ ۹ عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق غذاخوری شیر 
▪ یک سوم فنجان پنیر پارمسان 
▪ دو قاشق غذاخوری پودر گوجه فرنگی 
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه 
● طرز تهیه 
برگ های اسفناج را در یک چهارم آب بخوبی بپزید تا جایی که آب آن کاملاً تبخیر شود. در کاسه مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و در آخر پودر گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. سیر و پیاز خرد شده را به اسفناج های پخته افزوده و مخلوط تخم مرغ و ادویه را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا برای دو دقیقه با هم بپزند. سپس پنیر پارمسان را خرد کرده و روی کوکوی تهیه شده بریزید تا کاملاً بپزد. 

سوسن مستوفی

 

منبع : روزنامه ایران

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد